• main_banners

Nyheder

Rekord for den 134. Canton Fair

----Hangzhou Everbright Technology Co., Ltd

Den 134. Canton Fair åbnede storslået den 15. oktober, mere end 2,7 millioner produkter fra 28000 virksomheder vises offentligt, omfattende viser den stærke styrke og innovative vitalitet af "Made in China" og "Chinese Technology" i alle aspekter.Større skala, flere stande-- Canton Fair tiltrækker globale købere til at samles her, med over 50.000 oversøiske købere fra over 200 lande og regioner, der deltager på dens første dag, en betydelig stigning i forhold til den forrige udgave.

ny12

Hangzhou Everbright Technology Co., Ltd. opnåede 2 stande på denne udstilling, der viser over 30 produkter, herunder elektriske donkrafte, trailerdonkrafte, kraftige donkrafte og trailertilbehør, samt virksomhedens nyeste skjulte elektriske 3500LBs-jack-serier.Virksomhedens hovedprodukter er kommet ind og dyrker dybt det nordamerikanske og australske marked.Formålet med denne rejse er at udforske flere regionale markeder.

Kvalitet og omdømme er de principper, som Hangzhou Everbright Technology Co., Ltd. overholder.Virksomheden har deltaget i Canton Fair flere gange, og gennem deltagelse på messen er virksomheden blevet mere bevidst om, at kun ved at fokusere på innovation og forskning og udvikling kan hjælpe virksomheden med at opnå stabilitet og fremskridt.

ny11

På Canton Fair kan købere se prøver og demonstrationer på stedet, personalet vil introducere produkter i henhold til kundens behov og invitere potentielle kunder til at besøge fabrikken på stedet efter udstillingen for nøjagtigt at udvikle produkter i henhold til køberens behov.

ny13

Siden denne udstilling startede, har virksomheden henvendt sig til over 100 købere fra Sydøstasien, Sydamerika, Mellemøsten, Europa og Australien på sin stand. I udstillingen kan du ikke kun møde gamle venner, men du kan også få nye venner, og lær om de seneste markedstendenser og de nyeste krav.Vi tror på, at vi gennem Canton Fair kan møde flere nye kunder og hjælpe virksomheden med at udvide til flere oversøiske markeder.


Posttid: Dec-07-2023